Slide background

VELKOMMEN til
Tommerup
tømrer og
snedker

Telefon: 81751020 / 64761075
Slide background

SE MENUEN UNDER SERVICE
OG SE HVAD VI TILBYDER.

Telefon: 81751020 / 64761075

Slide background

Vi kan altid
Hjælpe dig.

Telefon: 81751020 / 64761075

Tommerup Tømrer og Snedker mester kan bl.a. hjælpe dig med

Tømrer arbejde

Vi sætter en ære i, at en tømrer ansat hos os altid kan finde balancen mellem æstetik og funktionalitet for at opnå det bedste resultat af tømrer arbejdet. Vores tømrer firma udfører altid tømrer arbejde med tilfredsstillende og inspirerende resultater kontakte os i dag eller kig i vores Galleri for ideer.

Nyt tag

Synes du dit tag er utæt, kommer vi gerne ud og laver et grundigt tageftersyn og udskifter efterfølgende de medtagede tagplader. Når vi skal lave tagarbejde eller ligge nyt tag, bestræber vi os altid på at yde den bedste og mest lønsomme rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde kontakte os i dag og vi vil give jer en god pris på nyt tag.

Nyt køkken

Er tiden kommet til udskiftning af det gamle køkken, i samarbejde hjælpe dig og din familie hjælper vi jer med at finde den bedste køkken løsning, med dialogen, inspirationen og ideer ud fra dine ønsker kontakte os i dag så dine drømme kan blive opfyldt.

Tilbygning

Tilbygninger kan være en smart løsning for dig som har brug for et billigt alternativ til at flytte. Når du skal have lavet en tilbygning, er det kun fantasien, der sætter grænser for tilbygningens udformning. Vi er derfor altid klar, til at skræddersy den perfekte tilbygning til dig kontakte os og lad os lave en skitse.

Snedker arbejde

Hvis du har noget, som trænger til en renovering, så har vi dygtige og kompetente snedkere til at gå i gang med din snedker opgave. Uanset om reparationsopgaven er lille eller stor, sikrer vi dig vores ekspertise, og vi har altid en dygtig snedker parat til at rådgive dig om dit snedker projekt kontakte os eller tag et kig i vores galleri.

Nye Vinduer eller døre

Når vi arbejder med nye vinduer og døre som for eksempel træ alu vinduer eller almindelig trævinduer, bestræber vi os altid på at være den foretrukne montør af nye vinduer og døre. Dette gør vi ved at servicen til vores pris- og kvalitetsbevidste kunder altid er i top kontakte os eller tag et kig i vores galleri.
tommerup tømrer og snedker
Kontakt os

Du kan skrive en besked så vender vi tilbage hurtigst muligt.